De Bezem en De Mop

Wij maken nu respectievelijk 35 jaar (Tom), 27 jaar (Ruud) en 24 jaar (andere Tom) cabaret op maat voor overheden, instellingen en bedrijven. Wij zijn een drietal dat gewend is op elke locatie op te treden, begeleid door accordeon. We halen voor u de Bezem en de Mop door iedere bijeenkomst die anders mogelijk wat stoffig of saai zou uitpakken.
Een gesprek vooraf met u over het programma, de inhoud van de bijeenkomst en onze rol zijn we gewend.

Bel ons, mail ons.

Maatwerk

Op verzoek van de klant doorsnijden we uw bijeenkomst met cabareteske sketches. Dit kan aangepast zijn aan het thema van de dag of onaangepast zijn als prettig storend element. We kunnen een bijeenkomst niet alleen opvrolijken, maar ook kernpunten verbeelden, inhoudelijke accenten leggen en als katalysator dienen voor een levendige forum- of zaaldiscussie. We zijn zowel inzetbaar aan het begin van een dag, als tussen sprekers in, ter onderbreking van lezingen, of als dynamische afsluiting.  Ook kunnen we zorgen dat de bijeenkomst op tijd verloopt en dat de mensen de juiste zalen weten te vinden.

Ervaring

We hebben ervaring met een scala aan onderwerpen. Een greep daaruit: sociale wetgeving, onderwijs, gezondheidszorg, reorganisaties, trainingen in klantgerichtheid, ontwikkelingssamenwerking, productpresentatie, vrijwilligerswerk, gehandicaptenemancipatie, het nieuwe werken, flexibilisering, over-de-muur-gooi gedrag, zelfsturende teams, klantgerichtheid.

Waar gaat uw bijeenkomst over?

Meld het ons en wij gaan samen met u bekijken, wat we er aan zouden kunnen bijdragen.

Aanbevelingen

Gebruik ons om bij de aanwezigen een onvergetelijke indruk van uw dag achter te laten, zowel inhoudelijk als qua sfeer.

Peter Borgdorff, directeur Pensioenfonds Zorg en Welzijn:
“Betere gastheren kun je je niet wensen: recht op de man/vrouw af, maar steeds met een kwinkslag. En het evenement krijgt een kleur bij de teksten en liedjes van dit aangename en humoristische trio.”

Marcel van Bronswijk, voorzitter Schouten & Nelissen:
“Iedere transitie kent zijn pijn, maar laat ook zijn kansen zien.
De Gemeentereiniging speelt hier op eigen wijze schitterend op in.”

Hans Blom, CEO Stichting MEE Plus:
“Trawanten met humor en expertise om doorbraken mee te realiseren.”

Alex van Hooff, directeur Burgers Zoo:
“Wij vergeten soms om ongeremd te lachen. Humor geeft energie en brengt veel plezier. Cabaret de Gemeentereiniging zorgt ervoor dat er tijdens de bijeenkomst veel gelachen wordt.”

Hans van Dijck, development consultant:
“De Gemeentereiniging weet als een moderne hofnar met veel humor in lied of sketch de soms pijnlijke realiteit te verwoorden. Beter dan de mensen van het omdenken.”

Jan Troost, ex-voorzitter CG-Raad en belangenbehartiger mensen met een beperking, zie Inclusie Verenigt:
“Ze zijn in staat om liedjes en sketches te schrijven op maat en gevoelige zaken op een humoristische maar confronterende wijze te brengen, met dankzij hun kwaliteiten geweldige resultaten.”

Theo aan de Stegge, regiocoördinator
JP van den Bent stichting:

“JP voetbaltoernooi kan niet zonder de gangmakers van de gemeentereiniging”

Hanny Jansen, ex-voorzitter Raad van Bestuur RIBW Arnhem en Veluwe Vallei:
“Altijd inhoudelijk to-the-point, met het nodige maatwerk, maar daarnaast was heel belangrijk dat ze steeds de goede sfeer  wisten te creëren.”

René Moraal, brandweercommandant:
“De gemeentereiniging staat garant voor een avond ongegeneerd lachen met een serieuze boodschap. Ze leveren maatwerk door direct op de actualiteit van de organisatie in te gaan. Chapeau!”