Dialoog en Doorpakken bij de Gemeente Duiven

Geen Gele Hesjes maar echte Dialoog in de gemeente Duiven. Daar moesten we natuurlijk ook bij zijn.

(3 maart 2019)
Valentijnsdag bij het Waterschap

De klimaatverandering leidde tot het klimaatakkoord en daarom moeten allerlei overheidsdiensten aan de bak. Zo ook Waterschap Vallei en Veluwe, dat in een innovatietraject zit. Daartoe gingen ze in Apeldoorn eerst maar eens aan de samenwerking werken: vriendjes maken, op Valentijnsdag nog wel. Daarmee zat het op deze foto wel goed.

(15 februari 2019)
Brexit as an Inspiration

Bijltjesdag voor de de Brexit vandaag in het Britse parlement. Een bron van inspiratie voor tal van artiesten. Hieronder een paar links:

Bron

(15 januari 2019)
Nieuwjaarsborrel Onderwijs.

Een nieuwjaarsborrel van onderwijskoepel Conexus leuk maken was onze eerste opdracht van 2019. Want zo leuk is het onderwijs niet vandaag de dag met alle werkdruk en te lage salarissen, dus we waren echt nodig.
(12 januari 2019)
Dorpshuis Zeeland

Er is nog geen paal geslagen of steen gelegd maar de inwoners van Zeeland (gemeente Landerd) zijn vol vertrouwen in de komst van hun nieuwe dorpshuis. Alvast een feestje om dat te vieren met een nieuw stichtingsbestuur en een optreden van Cabaret De Gemeentereiniging.
Bron

(24 december 2018)