Brexit as an Inspiration

Bijltjesdag voor de de Brexit vandaag in het Britse parlement. Een bron van inspiratie voor tal van artiesten. Hieronder een paar links:

https://edition.cnn.com/…/brexit-play-at-the-norwich-playho…


Bron

(15 januari 2019)
Nieuwjaarsborrel Onderwijs.

Nieuwjaarsborrel Onderwijs.
Een nieuwjaarsborrel van onderwijskoepel Conexus leuk maken was onze eerste opdracht van 2019. Want zo leuk is het onderwijs niet vandaag de dag met alle werkdruk en te lage salarissen, dus we waren echt nodig.
(12 januari 2019)
Dorpshuis Zeeland

Er is nog geen paal geslagen of steen gelegd maar de inwoners van Zeeland (gemeente Landerd) zijn vol vertrouwen in de komst van hun nieuwe dorpshuis. Alvast een feestje om dat te vieren met een nieuw stichtingsbestuur en een optreden van Cabaret De Gemeentereiniging.
Bron

(24 december 2018)
Nieuwe therapie bij Seys Centra

Behandelcentrum SeysCentra is gespecialiseerd in de behandeling van voedselweigering en onzindelijkheid bij kinderen. Dit centrum had een personeelsdag, met tal van lezingen over de nieuwste ontwikkelingen en therapieën. Voor de medewerkers zelf kwam Guru Koos wat verlichting brengen, en Tomanda presenteerde een nieuwe therapie vanuit het onderste chakra.
(25 november 2018)
Netwerkdag psychosociale hulpverleners bij rampen

Psychosociale hulpverleners bij rampen hielden een netwerkdag bij het RIVM. Het zijn nogal perfectionisten, die “PSH-ers”, altijd vol twijfel: doen we het wel goed.

“Dan drukt er iemand op de knop de hele boel staat op zijn kop
We hebben weer een echte ramp we schalen weer es op
Met de beste zorg zoals dat moet
Toch vragen wij ons af: “doen we het wel goed?”

Dus waren wij belangrijk voor een vrolijke noot, en om die hulpverleners eens een keer een schouder te bieden om uit te huilen.
Mogen wij ons even voorstellen: Tommy & Tommy, psychosociale hulpverleners van de psychosociale hulpverleners. Zie foto. (Ruud is even buiten beeld op deze foto, maar hij was de muziektherapeut, en muziek zie je niet op een foto.)

(21 november 2018)