Het bos in

De Gemeentereiniging het bos in gestuurd, dat gebeurt niet vaak!

(18 mei 2019)
Het BVF platform viert feest!

BVF platform, wat is dat nou weer, vroegen wij ons ook af, toen ze ons belden voor een optreden. Nu weten we het: BVF staat voor “biologischeveiligheidsfunctionaris”. Zo iemand controleert de naleving van de biologische veiligheidsregels voor mens, dier en milieu. De laatste jaren gaat het vooral over regulering van genetische modificatie. Die club, het BVF-platform, bestaat nu 20 jaar, en ze hielden een jubileumsymposium in Zeist. En laat dat nu net op de dag zijn geweest waarop “Meat the Victims” hun onaangekondigde bezoekje brachten aan een varkensboer in Boxtel.
Al met al hoog tijd voor de Boeren van de Gemeentereiniging om op 14 mei even een actie-bezoekje te brengen aan de feestvierende biologischeveiligheidsfunctionarissen. Ons bezoek in Zeist werd meer gewaardeerd, dan dat andere bezoek in Boxtel…

(15 mei 2019)
Rally van de Rotary

De rally van Rotaryclub Apeldoorn Noord op vier verschillende locaties van cabaret en muziek voorzien.

(12 mei 2019)
Jan Troost | Sollicitatiefilmpje voor Minister van Gehandicaptenzaken

Wij hebben de afgelopen 25 jaar vaak voor en met Jan Troost gewerkt, en wij vinden hem dè kandidaat voor Minister van Gehandicaptenzaken.
Bron

(27 april 2019)
Koningsdag

Bijna weer koningsdag dus weer even oefenen en dan weer de straat op!!?🇳🇱