OMT: Onderwijs Management Team

Het KBA Nijmegen is een bureau dat onderzoek doet naar kwaliteit van beroepsonderwijs. Een soort OMT van het onderwijs: Onderwijs Management Team. Dit bureau had een directeur die met pensioen ging. Medewerkers en relaties wilden hem allemaal feliciteren dat ie wegging. Dus een miniconferentie en een borrel. En wij onderzochten het onderzoeksbureau, als Bureau Partner & Partners.

(19 oktober 2021)
Wageningen Lied

De Gemeente Wageningen zoekt verbinding en saamhorigheid. Door corona was die een beetje weg. Op het gemeentehuis en ook in de stad. Dus zocht de gemeente naar een lied dat verbindt, zoals het Wilhelmus in vroeger tijd. En het was aan ons om zo’n Wageningen Lied te maken.

(23 september 2021)
Circulus Berkel

Circulus Berkel klinkt artistiek, maar het is een afvalverwerkingsbedrijf in Oost Nederland. En ze hadden zondag 12 september een open dag vanwege een traject van verduurzaming en inclusie. Mooi. Maar natuurlijk niet zonder de Gemeentereiniging.

(21 september 2021)
We mogen weer!

Jippie. De eerste post-corona optredens zijn weer geboekt. We mogen weer! Afscheid van een burgemeester, een duurzaamheidstraject van een regionale afvaldienst, dat soort dingen.

(1 juli 2021)
Directeur Pensioenfonds gaat met pensioen

De directeur van Pensioenfonds PFZW ging zelf met pensioen, en wij mochten hem cabaretesk uitzwaaien op een webinar. Dus de studio in en een passend pensioenlied voor hem gemaakt en ingezongen, over het nieuwe pensioenakkoord, over welvaart of welzijn, en natuurlijk over dat het allemaal wat minder wordt, lachen dus. Tijdens het webinar ging het ’t land in, daags voor de lockdown.

(17 december 2020)