Voorlopig mogen we even niet, vanwege Corona.

Helaas gaat de vrijwilligersavond niet door maar Cabaret "de Gemeentereiniging" is er nu toch dus maken ze maar muziek!

Geplaatst door Vrijwilligersavond Duiven op Donderdag 12 maart 2020

(30 maart 2020)
Gelijk is Gelijk, congres over VN verdrag gehandicapten

Op 3 december was er het tweede Gelijk=Gelijk Congres over het VN-verdrag omtrent mensen met een beperking. Georganiseerd door Jan Troost, in samenwerking met de Jaarbeurs Utrecht, met IederIn en met het Ministerie van VWS.

En natuurlijk met ons erbij.

Het congres was nodig, want de positie van mensen met een beperking is weer verslechterd de afgelopen jaren, bleek uit een onderzoek van IederIn.

Foto: Voorbereidingsvergadering van de Gemeentereiniging en Jan Troost, in het ‘kantoor’ van Jan.

(5 december 2019)
Afscheid van de burgemeester van Duiven

Rik de Lange nam afscheid als burgemeester van Duiven, met cabaret en muziek van de gemeentereiniging en een tijdloze act van de plaatselijke fanfare met vendelzwaaiers.

(28 november 2019)
Zorgen om zorg

Een dag na de Zorgdemonstratie voor minder werkdruk en meer salaris, was er op het Mondriaancollege in Leiden een symposium over afstemming tussen theorie en praktijk, tussen school en zorginstelling. En dus moest verzorgster-verpleegster Sylvia de Jong weer eens opdraven – alsof ze daar tijd voor heeft!

(22 november 2019)
Nieuwe Watervisie

Het Waterschap Drents Overijsselse Delta ging de bossen in voor een werkconferentie om een nieuwe watervisie te ontwikkelen. De Gemeentereiniging wist bij het TNO een innovatieve paraplu te bemachtigen, een regenscherm met een stand voor dagen met te veel regen, met een spaarstand voor tijden van droogte, en met een uitdruipstand. Een heuse klimaatknirps.

(5 november 2019)