Nieuwe therapie bij Seys Centra

Behandelcentrum SeysCentra is gespecialiseerd in de behandeling van voedselweigering en onzindelijkheid bij kinderen. Dit centrum had een personeelsdag, met tal van lezingen over de nieuwste ontwikkelingen en therapieën. Voor de medewerkers zelf kwam Guru Koos wat verlichting brengen, en Tomanda presenteerde een nieuwe therapie vanuit het onderste chakra.
(25 november 2018)
Netwerkdag psychosociale hulpverleners bij rampen

Psychosociale hulpverleners bij rampen hielden een netwerkdag bij het RIVM. Het zijn nogal perfectionisten, die “PSH-ers”, altijd vol twijfel: doen we het wel goed.

“Dan drukt er iemand op de knop de hele boel staat op zijn kop
We hebben weer een echte ramp we schalen weer es op
Met de beste zorg zoals dat moet
Toch vragen wij ons af: “doen we het wel goed?”

Dus waren wij belangrijk voor een vrolijke noot, en om die hulpverleners eens een keer een schouder te bieden om uit te huilen.
Mogen wij ons even voorstellen: Tommy & Tommy, psychosociale hulpverleners van de psychosociale hulpverleners. Zie foto. (Ruud is even buiten beeld op deze foto, maar hij was de muziektherapeut, en muziek zie je niet op een foto.)

(21 november 2018)
“Groen doen met Poen” bij Diaconie Zaandaam

De Diaconie van Zaandam ging op 4 november een dagje “Groen doen met Poen”. Met een hapje en een drankje, vóór duurzame initiatieven en tegen de plastic soep.
(5 november 2018)
Bijscholing Bedrijfsartsen

In Zwolle vond de eerste van een serie bijscholingscursussen voor bedrijfsartsen plaats, verzorgd door Ergatis. De Jagers kwamen even duidelijk maken dat de praktijk van herstel en reïntegratie erg lijkt op het dilemma van de Oostvaardersplassen: gaan we de zwakke exemplaren opjagen om weer hun eigen kostje te verschalken, gaan we bijvoeren, of wordt het preventief afschie… eh laten we de natuur zijn gang gaan?
(1 november 2018)
Obama UNLOADS ON TRUMP After Pipe Bomb Attacks On Democrats

Obama heeft genoeg van het liegen en bedriegen door het Witte Huis. Zijn beste toespraak ooit, als je het mij vraagt. Deel dit.
Bron

(29 oktober 2018)